Happy KidsCare is opgericht en wordt bestuurd door Nilza Miranda & Judith Nieuwpoort.

Happy KidsCare is voortgevloeid uit de samenwerking tussen Kidschoice Kindervakanties (2009) in Rotterdam en ADHD Factory (2008) in Delft.

Happy KidsCare is opgericht in augustus 2014 nadat Kidschoice en ADHD Factory twee jaar hebben samenwerkt en onderzoek hebben gedaan naar de best mogelijke manier van samenwerken.

Nilza Miranda & Judith Nieuwpoort streven ernaar om samen met het team binnen Happy KidsCare een veilige plek te creëren, zodat ouders & kinderen weer happy worden met zichzelf en elkaar.

Judith Nieuwpoort
Judith NieuwpoortOprichter, Voorzitter

Judith Nieuwpoort heeft in 2008 haar vaste baan als consulent bij de Gemeente Delft opgezegd om haar missie te volbrengen.
Ze wil meer vertrouwen voor ouders en kinderen creëren, waar problematiek aanwezig is rondom ADHD/ Autisme.
Vanuit haar visie dat er meer oplossingen zijn dan problemen organiseert ze vanaf 2008 vanuit de ADHD Factory kidsweekenden voor kinderen. Judith weet het gedrag van kinderen heel goed te verklaren, waardoor ouders haar advies vragen om de vertaling te maken zodat ook ouders het gedrag beter gaan begrijpen en kunnen veranderen. Middels trainingen & coaching ontstaat er meer vertrouwen in de mogelijkheden hoe om te gaan met…

Judith heeft het boek “er zijn meer oplossingen dan problemen” geschreven incl. 30 tips. Na het lezen van dit boek kunnen ouders het gedrag van hun zoon/dochter beter begrijpen.

Nilza Miranda
Nilza MirandaOprichter, Secretaris- Penningmeester

Nilza Miranda heeft tijdens haar studie Kidschoice (2009) opgericht als nieuwe organisatie voor schoolvakanties voor kinderen met ADHD of Autisme.

Kidschoice is opgericht vanuit het doel kleinschalige vakanties te organiseren. Dit doel komt voort uit persoonlijke werkervaring bij verschillende logeeropvang aanbieders die grootschalig en daarbij te weinig kindgericht opereerde. Het aanbod is in de loop der tijd uitgebreid met maandelijkse logeeropvang en de mogelijkheden tot individuele begeleiding aan huis. Toespitsing zit hem erin dat er gewerkt wordt met een competentiegerichte methodiek die zich richt op de mogelijkheden van de kinderen. Per kind wordt vanaf de kennismaking bekeken welke voorwaarden nodig zijn om op een verantwoorde wijze mee te kunnen, vervolgens wordt er bekeken hoe deze voorwaarden door Kidschoice gerealiseerd kunnen worden. Kidschoice heeft zich dusdanig weten te onderscheiden van concurrenten door aan de kwaliteitseisen en de persoonlijke benadering te voldoen.

Raad van Toezichtleden

Ireny Pinto
Ireny PintoVoorzitter Raad van Toezicht
Boy van de Wiel
Boy van de WielVice-voorzitter Raad van Toezicht

Coordinatoren

Sandra Hougardy
Sandra HougardyCoördinator Happy KidsCare | Hoofdbegeleider Zand -en PolderKameleonGroep
Sandra geniet er van om de kinderen te begeleiden. Door de kleinschaligheid kent iedereen elkaar waardoor er persoonlijke aandacht is voor ieder kind. Doordat er tijdens de begeleiding ook wordt gekeken naar wat een kind nog kan leren, ontstaan er mooie momenten.
Kinderen leren nieuwe vaardigheden en staan soms zelf verbaasd over hun eigen kunnen. De glimlach die er op zo´n moment verschijnt op het gezicht van een kind, onbetaalbaar.
Sinds 2011 is Sandra betrokken bij de logeerbegeleiding en inmiddels werkt ze als coördinator voor de Zand, Bos -en PolderKameleonGroepen en is tevens ambulant begeleider.

Voor vragen of bijzonderheden is ze bereikbaar op dinsdag en donderdag.

Sandra heeft naast haar SPH studie een management opleiding voltooid.

Esra de Jong
Esra de JongCoördinator Happy KidsCare | Hoofdbegeleider StrandKameleonGroep II
Esra vindt het belangrijk dat kinderen zich gehoord en gezien voelen, pas dan komen ze aan ontwikkelen toe.
Haar begeleiding is positief, ondersteunend en sturend. Op deze manier leren kinderen hun talenten ontdekken en staan ze open om nieuwe vaardigheden aan te leren.
Sinds 2013 is Esra begonnen bij Happy KidsCare als begeleider van de logeerbegeleiding. Inmiddels coördineer ze de StrandKameleonGroepen & de Eigenwijs Groepstraining, geeft ze ambulante begeleiding en werkt als stagebegeleidster,

Esra de Jong heeft Pedagogiek gestudeerd en volgt momenteel een Management Opleiding.

Voor vragen of bijzonderheden is ze bereikbaar op dinsdag en donderdag.

Irfan Oemedali
Irfan OemedaliHoofdbegeleider StrandKameleonGroep I
Kelly Couvreur
Kelly CouvreurHoofdbegeleider StrandKameleonGroep I
Samantha Weda
Samantha WedaHoofdbegeleider BosKameleonGroep

Happy Team

outdoor
ca9p5723_1280x853

Het Happy KidsCare team staat voor u klaar!

Contact Opnemen