De zomervakantie kan soms te lang zijn voor kinderen die gebaat zijn bij een voorspelbare leeromgeving waarbij er ook plezier wordt gemaakt. Voor sommige gezinnen waar autisme of ADHD een rol speelt is de vakantie een fijne periode waarin iedereen kan bijkomen van een lang jaar hard werken. Toch is het voor de meeste van deze gezinnen ook een zware periode waarin stress, overprikkeling en vermoeidheid een grote rol spelen. Happy KidsCare biedt voor deze kinderen een leuk programma waarbij leren en ontwikkelen in een plezierige omgeving centraal staan.

Wat doen we in de Zomerclub
De kinderen spelen in kleine groepjes die zorgen voor structuur, duidelijkheid en positieve bekrachtiging. In een gestructureerde speelsituatie krijgen de kinderen de ruimte om te ontspannen, te spelen en te oefenen aan een stukje zelfstandigheid en sociaal contact. Zo kunnen aangeleerde vaardigheden in de praktijk worden gebracht of kunnen vaardigheden worden verbeterd in het contact met andere kinderen.

Voor wie?
Cliënten van Happy KidsCare die al gebruik maken van de groepsbegeleiding EigenWijs.
De kinderen die ambulante begeleiding van Happy KidsCare ontvangen kunnen met hun ambulante begeleider afstemmen of en op welke datum de Zomerclub mogelijk is.

Wanneer?
De kinderen die op maandag en/of dinsdag gebruik maken van  de groepsbegeleiding Eigenwijs kunnen zich aanmelden voor de Zomerclub op de maandagen.
De kinderen die op woensdag en/of donderdag gebruik maken van de groepsbegeleiding Eigenwijs kunnen zich aanmelden voor de Zomerclub op de donderdagen.

De Zomerclub is op onderstaande data geopend van 10.00 tot 16.30 uur.

Data Zomerclub:
maandag 22 juli
donderdag 25 juli
maandag 5 augustus
donderdag 8 augustus
maandag 19 augustus
donderdag 22 augustus

Waar?
Bizetstraat 50
2625 AX  Delft

Inschrijven voor de Zomerclub?
Laat dit dan weten via je ambulante begeleider of stuur een mail aan info@happykidscare.nl o.v.v. Zomerclub.