Groepsbegeleiding EigenWijs  (werken aan eigenwaarde en zelfvertrouwen) 

Kinderen in de leeftijdsgroep van 8 t/m 13 jaar gaan een belangrijke levensfase in. Het is de leeftijd waarop een duidelijk zelfbeeld ontstaat. Voor kinderen uit de doelgroep van Happy KidsCare is dit helaas vaak een negatief zelfbeeld.

De diagnose kan een grote rol spelen in het hebben van weinig zelfvertrouwen, zeker wanneer kinderen sterk hun beperkingen ervaren. Ook negatieve reacties vanuit de omgeving kunnen hier bepalend in zijn. Juist voor deze kinderen is het extra belangrijk om geconfronteerd te worden met wat ze wel goed kunnen!

Tijdens deze gespecialiseerde groepsbegeleiding leren de kinderen met ADHD en Autisme tussen 8 en 13 jaar, zichzelf en hun talenten kennen. Op een speelse manier wordt er gewerkt aan het opbouwen van zelfkennis, eigenwaarde en sociale vaardigheden.

Elke bijeenkomst wordt op een interactieve wijze psycho-educatie geboden voor de kinderen. Na deze leerzame en inzichtelijke training, wordt er geoefend met het toepassen van sociale vaardigheden in de groep, middels groepsbegeleiding.Als afsluiting van elke bijeenkomst zullen de kinderen ter behoeve van de zelfredzaamheid, gezamenlijk koken en met elkaar avond eten.

De activiteiten zullen plaatsvinden op de maandagmiddagen woensdagmiddagen op onze locatie in Delft.

  • Kan jouw zoon/dochter niet meekomen op een (sport) vereniging?
  • Heeft jouw zoon/dochter moeite met andere kinderen?
  • Gun jij jouw zoon/dochter een ongedwongen omgeving waar hij spelenderwijs leert om van zijn uitdagingen een kracht te maken?

Meld je kind nu aan!*

Dagen:
Maandag  – 15.30 uur – 19.00 uur
Woensdag –  14.00 uur – 19.00 uur 

Donderdag – 15.30 uur – 19.00 uur

Vanaf januari 2018 zal, bij voldoende aanmeldingen, EigenWijs ook op dinsdagmiddag plaatsvinden, eveneens van 15.30 tot 19.00 uur.
Ook zal vanaf januari, bij voldoende aanmeldingen, op zaterdag EigenWijs worden georganiseerd,
van 10.00 tot 17.00 uur.

*Aanmelden is mogelijk als er een indicatie is afgegeven door de Gemeente Delft, Den Haag, Westland, Zoetermeer, Midden- Delfland, Voorschoten, Wassenaar, Leidschendam-Voorburg, Pijnacker- Nootdorp, Rijswijk voor groepsbegeleiding en event. individuele begeleiding. Heb je geen indicatie? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.