Happy KidsCare is gespecialiseerd in het begeleiden van (gezinnen met)  kinderen van 6-18 jaar met (vermoedens van) ADHD, Autisme en bijkomende symptomen. Happy KidsCare biedt zowel individuele begeleiding als begeleiding in groepsverband. Kinderen en ouders worden middels competentie gericht werken in hun kracht gezet. Contra- indicatie is een IQ onder de 81.

[hkcquote]Kinderen Happy, Iedereen Happy[/hkcquote]

Specialiseerde groepsbegeleiding Eigenwijs

Tijdens de gespecialiseerde groepsbegeleiding leren de kinderen met tussen 8 en 13 jaar zichzelf en hun talenten kennen. Op een speelse manier wordt er  middels gespecialiseerde begeleiding  meerdere dagdelen per week op onze locatie in Delft gewerkt aan het opbouwen van eigenwaarde, zelfredzaamheid en sociale vaardigheden.

Lees verder…

Ambulante begeleiding

Kinderen met een individueel leerdoel kunnen ook ambulante begeleiding krijgen in hun eigen omgeving. De ambulante begeleiding creëert ruimte voor één op één contact met een vaste begeleider. Op deze manier kan er met nog meer persoonlijke aandacht gewerkt worden de ontwikkelingsdoelen van het kind.

Lees verder…

Logeerbegeleiding

Happy KidsCare biedt logeerbegeleiding tijdens weekenden en schoolvakanties om kinderen te begeleiden in het vergroten van zelfredzaamheid en sociale vaardigheden. Gedurende de begeleiding krijgen kinderen handvatten om in de sociale context zich te ontwikkelen. De begeleiding in kleine groepjes wordt ook regelmatig ingezet als nazorg na een behandeltraject of preventief om kind zo lang en gelukkig mogelijk thuis te laten wonen.

Lees verder….

Coach je kind

Gedurende deze training leren ouders hoe zij met meer (zelf)vertrouwen hun kind kunnen opvoeden. Binnen de training worden verschillende onderwerpen besproken zoals ‘impulsiviteit bij een kind’, ‘ongehoorzaamheid’, ‘hyperactiviteit’, ‘vergeetachtig’, ‘een chaotisch of slordig kind’, ‘geen verantwoordelijkheid kennen en nemen’.

De training stelt ouders in staat hun rol helder te maken en meer vertrouwen te krijgen in het eigen handelen. Zij krijgen kennis toegespeeld welke zij kunnen inzetten om stap voor stap te werken aan verandering.

Lees verder…
[hkcquote]Wat je aandacht geeft groeit[/hkcquote]
Happy KidsCare richt graag de aandacht op wat al goed gaat, zodat ze kunnen leren welke strategie ze daarvoor gebruiken. Deze strategie kunnen ze dan ook toepassen op de dingen die lastiger zijn!

 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.